Voor coaches

Voor coaches

Een gezellig praatje met een kind lijkt zo simpel, maar is het zeker niet altijd. Wat als een kind niet goed kan verwoorden wat het voelt, of als het verhaal zo onsamenhangend is dat je er geen touw meer aan vast kunt knopen? POPtalk kan uitkomst bieden.

Wat is POPtalk?

POPtalk is beeldtaal die ingezet kan worden tijdens gesprekken met kinderen en volwassenen. Veilig en zonder oordeel wordt er vanuit een helicopterview naar een situatie gekeken. POPtalk is een methode waarmee je aspecten van iemands belevingswereld letterlijk in beeld brengt.

POPtalk is breed inzetbaar. Het is bijzonder hoe eenvoudig het toe te passen is. Of je nu met kinderen, jongeren of volwassenen in gesprek bent; POPtalk laat in een oogopslag zien waar het over gaat. Een beeld kan soms zoveel meer zeggen dan woorden en dat is precies wat er nodig kan zijn om tot een snelle oplossing of inzicht te komen. Met POPtalk zijn de mogelijkheden eindeloos. Ik kom elke keer weer op nieuwe idee├źn, waardoor ook mijn verzameling poppetjes blijft groeien. POPtalk maakt van en met elkaar leren nog leuker!

Schermafbeelding 2022-03-22 om 13.25.29